• Plant Serum. Cand acvaristica devine pasiune!
  • English
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Cart

 • Plant Serum. Cand acvaristica devine pasiune!
  • English

Cart

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Termeni si conditii

Termeni si Conditii

Utilizarea sub orice forma (vizitare sau cumparare de produse) a site-ului acvatica.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor mentionate mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a documentului.

Definitii

Site – domeniul www.acvatica.ro

Cumparator – orice persoana fizica cu varsta minima de 18 ani sau juridica care viziteaza si/sau plaseaza o comanda in site (“Dvs.”)

Vanzator – societatea comerciala SC ACVARISTICAPLANTATA SRL, avand sediul social strada Pandurilor Nr.9, Ramnicu Valcea, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J38/447/2016, Cod Fiscal 36177195, Capital social 200 RON, e-mail office@acvatica.ro, nr. de telefon 0756835525

Bunuri si servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator cumparatorului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator, prin care vanzatorul este de acord sa livreze bunurile si cumparatorul este de acord sa primeasca aceste bunuri si sa faca plata acestora.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si cumparator, fara prezenta fizica simultana a vanzatorului si a cumparatorului.

Informatii generale

Plasarea si acceptarea comenzii

Prin efectuarea unei comenzi pe site, cumparatorul este de acord cu o forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza activitatea.

Notificarea primita de catre cumparator prin e-mail cu privire la primirea comenzii din partea cumparatorului are rol de informare si nu presupune acceptarea comenzii.

Contractul se considera incheiat intre vanzator si cumparator in momentul confirmarii, pe un suport durabil, de catre vanzator a acceptarii comenzii transmise de cumparator. O comanda neconfirmata nu va avea valoare contractuala intre parti.

Informatiile prezentate pe site-ul vanzatorului, inclusiv acesti termeni si conditii, au caracter informativ si pot fi modificate de catre vanzator, fara o anuntare prealabila. Modificarile intervenite nu vor avea efect retroactiv si se vor aplica exclusiv pentru comenzile plasate incepand cu data intervenirii lor.

Includerea oricaror produse sau servicii pe site la un moment dat nu inseamna si nici nu garanteaza ca aceste produse si/sau servicii sint disponibile in orice moment. Ne rezervam dreptul de a inceta in orice moment comercializarea unui produs sau serviciu.

Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta. Pentru intrebari referitoare la datele dumneavoastra cu caracter personal si pentru instructiuni privind accesarea sau stergerea informatiilor stocate, va rugam sa accesati sectiunea Confidentialitate.

Vor fi excluse de pe site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat.

Modalitatea de plata

Pentru comenzile efectuate pe site-ul www.acvatica.ro puteti plati in trei modalitati diferite.

 • Plata la livrare
 • Plata cu cardul bancar
 • Transfer bancar

Plata la livrare

Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid sau posta in momentul livrarii coletului prin plata ramburs.

Plata cu cardul bancar prin intermediul mobilPay, www.mobilpay.ro

In cazul in care ati ales metoda de plata cu ajutorul cardului bancar, este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra, pe o pagina securizata.

Pentru platile cu carduri de debit/credit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul „3-D Secure” elaborat de aceste organizatii. Sistemul asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca celor realizate prin bancomat sau in mediul fizic, in fata comerciantului.

Transfer bancar

Transferul se va efectua conform facturii pe care o veti primi pe adresa de e-mail. Comanda va fi procesata dupa ce vom avea confirmarea platii pe e-mail sau printr-un apel la telefon: 0756835525.

Plata va trebui efectuata in maximum doua zile lucratoare de la confirmarea comenzii de catre noi. In caz contrar, vom anula comanda, considerand in mod automat ca cel care a facut cererea de livrare nu mai doreste sa primeasca produsele.

* Toate preturile afisate pe site includ TVA.

** Preturile afisate pe site nu includ taxa de livrare. Costul pentru fiecare livrare este indicat la momentul confirmarii comenzii. Costul standard pentru o livrare este aproximativ 24.90 RON pentru comenzile in orase si fara kilometrii suplimentari.

*** Pot exista diferente intre preturile aflate pe site si preturile din magazinele fizice care comercializeaza produsele noastre.

Anularea comenzii

Puteti anula sau returna o comanda de la data plasarii acesteia pana in a paisprezecea (14-a) zi de la primirea produselor comandate, fara a invoca un  motiv. Daca ati platit pentru aceste produse, vi se va rambursa o suma din care se vor retine taxele de retur in suma de 24.99 lei. In cazul in care alegeti sa anulati doar partial o comanda, atunci nu vi se va rambursa taxa de livrare conform celor de mai sus.

Veti fi insa raspunzator pentru orice valoare diminuata a produselor care rezulta din manipularea acestora in alt mod decit este necesar pentru stabilirea naturii, caracteristicilor si functionarii bunurilor.

Daca doriti sa anulati sau sa returnati comanda, va rugam sa ne transmiteti o notificare scrisa prin email sau telefonic, utilizind datele noastre de contact mentionate aici apoi returnati-ne produsele in termenul mentionat mai sus. Vom incerca sa va rambursam plata prin aceeasi metoda in care aceasta a fost efectuata de catre dvs., in cel mai scurt timp cu putinta, insa cel mult in 30 zile lucratoare de la primirea notificarii dvs. de anulare a comenzii, sub conditia ca noi sa fi primit produsele la care se refera comanda anulata sau cel putin sa fi primit dovada ca acestea au fost expediate in mod corespunzator catre noi.

Daca produsul/produsele pe care le-ati primit prezinta defecte, va rugam sa ne transmiteti o notificare scrisa in acest sens in conformitate cu prevederile de mai jos din capitolul Garantii si sa returnati produsul/produsele respective. Pentru orice produse considerate defecte, noi vom efectua o rambursare integrala.

Prevederile de mai sus nu afecteaza si nici nu limiteaza vreun drept prevazut de lege.

Dreptul de proprietate intelectuala si industriala de autor (DPI)

Numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea SC ACVARISTICA SRL aceste informatii nu pot fi transmise sau copiate fara acordul prealabil scris al proprietarului. Nerespectarea acestor conditii se sanctioneaza conform legilor in vigoare.

Daca prin continutul site-ului www.acvatica.ro se incalca drepturi de proprietate intelectuala, va rugam sa ne raportati eventualele situatii la adresa: office@acvatica.ro.

Informatiile de pe site

Imaginile de pe site au caracter informativ si pot diferi din cauza diferentelor inerente care pot sa apara intre poze si realitate.

Acvatica.ro pune in mod clar si inteligibil la dispozitia consumatorul urmatoarele informatii:

 • principalele caracteristici ale produselor sau serviciilor vandute;
 • toate datele despre companie (denumire societate, adresa, telefon etc.);
 • pretul fiecarui produs, pretul total al produselor si toate costurile suplimentare de transport, de livrare;
 • modalitatile de plata, livrare, executare;
 • informatii privind dreptul de retragere, conditiile, termenele si procedurile de exercitare a dreptului respectiv, in conformitate legislatia in vigoare.

ACVARISTICAPLANTATA SRL isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.

ACVARISTICAPLANTATA SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului.

Conditii de plata

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze la momentul plasarii comenzii, sau ulterior in timp util, toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Procedura de conciliere

In cazul in care o persoana are o nemultumire se poate adresa in scris catre adresa de e-mail: office@acvatica.ro.

Sesizarile pentru cazurile care impun conciliere pot fi facute de orice persoana care se considera nedreptatita.

In urma primirii descrierii unei situatii, situatia va fi analizata in detaliu.

Dupa primirea unei sesizari sau a unei reclamatii, se intocmeste un raport asupra cazului si se inainteaza catre managerul general, care va adopta o decizie asupra cazului. Aceasta decizie va fi transmisa catre client in maxim 30 de zile calendaristice de la data primirii sesizarii.

Intreaga procedura de conciliere, pana la finalizare este confidentiala.

In cazul in care se ajunge la conciliere cazul se considera inchis.

Drepturile dvs. de a va adresa autoritatilor competente sau chiar instantelor judecatoresti, dupa caz, nu este limitat sau restrins in niciun fel.

Nimic din acesti termeni si conditii nu exclude si nici nu limiteaza raspunderea noastra cu privire la orice aspect pentru care ar fi ilegal sa ne limitam sau sa ne exlcudem raspunderea.

Riscuri si responsabilitati

Livrare

Vanzatorul se obliga sa expedieze bunurile si serviciile in sistem de curierat in toata tara.

Noi livram comanda in termen de 1 zi pana la 2 zile lucratoare, comenzile sunt procesate imediat dupa primirea lor si expediate in cel mai scurt timp.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare a comenzii, vanzatorul este obligat sa anunte cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termenul de 3 zile lucratoare de la primirea informatiilor rectificate.

Transport – Ambalare

In afara de cazul in care este agreat de vanzator si comparator, transportul se face in conditiile enuntate mai sus.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Drepturile consumatorului

Art. 9. – Vanzatorul este raspunzator fata de consumator pentru orice lipsa a conformitatii existenta la momentul cand au fost livrate produsele. Art. 10. – In cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului sa i se aduca produsul la conformitate, fara plata, prin reparare sau inlocuire, conform art. 11, sau sa beneficieze de reducerea corespunzatoare a pretului ori de rezolutiunea contractului privind acest produs, in conditiile art. 13 si 14.

Art. 11. – (1) In cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului in primul rand repararea produsului sau are dreptul de a solicita inlocuirea produsului, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata. (2) O masura reparatorie va fi considerata ca disproportionata, daca ea impune vanzatorului costuri care sunt nerezonabile in comparatie cu cealalta masura reparatorie, luandu-se in considerare: a) valoarea pe care ar fi avut-o produsele daca nu ar fi existat lipsa de conformitate; b) importanta lipsei de conformitate; c) daca cealalta masura reparatorie ar putea fi realizata fara un inconvenient semnificativ pentru consumator. (3) O masura reparatorie va fi considerata ca imposibila daca vanzatorul nu poate asigura produse identice pentru inlocuire sau piese de schimb pentru reparare, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente. (4) Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilita de comun acord, in scris, intre vanzator si consumator, si fara niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luandu-se in considerare natura produselor si scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilita nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului. (5) In cazul repararii produsului, in acesta vor fi montate numai piese noi.

Art. 12. – Notiunea fara plata, prevazuta la art. 10 si 11, se refera la toate costurile necesare aducerii produselor la conformitate, inclusiv costurile postale, de transport, manipulare, diagnosticare, expertizare, demontare, montare, manopera, materiale utilizate si ambalare.

Art. 13. – Consumatorul poate solicita o reducere corespunzatoare a pretului sau rezolutiunea contractului in oricare dintre urmatoarele cazuri: a) daca nu beneficiaza nici de repararea, nici de inlocuirea produsului; b) daca vanzatorul nu a luat masura reparatorie intr-o perioada de timp rezonabila; c) daca vanzatorul nu a luat masura reparatorie, conform art. 11 alin. (4), fara inconveniente semnificative pentru consumator.

Art. 14. – Consumatorul nu este indreptatit sa solicite rezolutiunea contractului, daca lipsa conformitatii este minora.

Transferul proprietatii

Proprietatea asupra bunurilor si serviciilor va fi transferate la momentul efectuarii platii din partea cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier).

In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre vanzator sa permita cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

Returnari

ACVARISTICAPLANTATA SRL garanteaza rambursarea integrala a pretului conform prevederilor acestor Termeni si conditii cu conditia ca fiecare dintre produsele in discutie sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire (fara a prezenta deteriorari, spalari, modificari s.a.) si prezentind etichete intacte.

Daca doriti sa returnati un produs, va rugam sa ne notificati despre aceasta utilizind datele de contact din acesti Termeni si conditii; va rugam sa introduceti produsul respectiv intr-un colet care va fi expediat catre noi, la adresa precizata in acesti termeni si conditii si va rugam sa va asigurati ca acesta indeplineste conditiile pentru a fi returnat, conform celor de mai sus.

Costul unui retur este de 24.99 lei.

De indata ce receptionam produsele obiect al returului, va vom informa despre aceasta utilizind datele de contact pe care ni le-ati pus la dispozitie, confirmindu-va despre acest fapt.

Contravaloarea produselor va va fi returnata prin transfer bancar, iar pentru platile pe care le-ati efectuat utilizind metoda de plata numerar la livrare, va rugam sa ne precizati datele bancare pe care le putem folosi in vederea efectuarii rambursarii.

Raspundere

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre vanzator a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

ACVARISTICAPLANTATA SRL nu este raspunzatoare pentru pierderile indirecte care sunt un efect secundar al pierderii sau pagubei principale potential suferite (exemplificativ, insa fara a se limita la, pierderea profitului) sau pentru imposibilitatea de a livra produsele sau de a ne indeplini oricare dintre obligatiile care ne revin conform acestor Termeni si Conditii in cazul in care aceasta imposibilitate este cauzata de o situatie de forta majora.

Plafonul valoric maxim al raspunderii noastre fata de dvs., pentru orice pierdere sau paguba suferita care se produce in legatura cu comanda dvs va fi limitata la valoarea totala (pretul total) al comenzii dvs.

Alte prevederi

Partile in contract vor fi considerate contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest document inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre partile amintite, referitoare la subiectul prezentului contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

Accesul si utilizarea site-ului acvatica.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile prezentate. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de ACVARISTICAPLANTATA SRL. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord prealabil scris al ACVARISTICAPLANTATA SRL

Continutul acestui site, textele, grafica, software-ul, siglele si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea ACVARISTICAPLANTATA SRL

Link catre politica de confidentialitate.

0
  0
  Cosul tau
  Cosul este golInapoi la magazin