Acvatica

Transport gratuit la comenzi peste 200 lei

Potasiu K Plant Serum

Recenzii
5/5

25,00 lei40,00 lei

Fabricat in Romania

Transport gratuit comenzi minim 200 lei

Potasiu sau Kalium reprezinta unul dintre cele mai importante macroelemente necesare plantelor de acvariu . element necesar pentru o crestere viguroasa si sanatoasa a plantelor si care trebuie tinut intotdeauna la un nivel potrivit.

Cantitate

In acvariile masiv plantate cu o lumina puternica si co2, potasiul ajuta enorm sa nu avem o carenta , dar si la transportul nutrientilor si al microelementelor catre plante. Joacă un rol foarte important în optimizarea fotosintezei, in construirea de proteine, păstrând procesele și producția plantelor într-o stare constantă de activitate. Potasiul este absorbit de plante în cantități mai mari decât orice alt element mineral, cu excepția azotului.Am considerat ca este necesara separarea lui din pachetul de macro, sunt destule momente cand plantele necesita o fertilizare cu el separat. Previne aparitia algelor si contribuie la cresterea sanatoasa a plantelor.
Nota informativa : nu folositi lampi UV sau carbune activ in filtrare, deoarece substantele din solutie se vor deteriora. Acesti fertilizanti sunt special creati sa nu afecteze vietatiile din acvariu, inclusiv crevetii. Pentru un acvariu cu plante sanatoase si robuste se recomanda un schimb saptamanal de 35%-50% apa acvariu net.
1ml din solutie adauga la fiecare 40 litri apa acvariu 1.12ppm K
Continut produs: 4.2% K
Nu ingerati, produsul nu este comestibil ! Produsele Plant Serum sunt fabricate in Romania.
Continut flacon – 500ml, 1000ml

 

 

 

Recenzii clienti

Calitate
100%
Pret
100%
Livrare
100%

Recenzat de 01 clienti

Sorteaza dupa

 • Avatar

  mihaiszanto27

  Folosesc Potasiu extra, un produs foarte bun, recomand tuturor acest produs cu încredere.

  22 februarie 2023

Lasa o recenzie despre produs

0
  0
  Cosul tau
  Cosul este golInapoi la magazin
  Deschide chat
  Ai nevoie de ajutor?
  Buna! Cu ce te putem ajuta?