Acvatica

Transport gratuit la comenzi peste 200 lei

Pachet macronutrienti acvariu Plant Serum: Fosfor, Magneziu, Nitrat si Potasiu

Recenzii
5/5

100,00 lei160,00 lei

Fabricat in Romania

Transport gratuit comenzi minim 200 lei

Pachet complet de macronutrienti esentiali pentru toate plantele de acvariu.

Cantitate

Fosfatul sau fosforul reprezinta unul dintre cele mai importante macroelemente necesare plantelor de acvariu. Reface deficitul sau echilibreaza raportul nitrati/fosfati, aducand continutul de NO3 si PO4 la nivelurile dorite sau conform raportului Redfield Ratio N:P = 16:1, ideal pentru a nu face alge in acvariu. Lipsa de fosfor poate duce la scăderea capacității plantelor de a absorbi nutrienți, ceea ce duce la exces de nutrienți în apă și potențiale condiții de alge. La fel ca azotul, fosforul (P) este o parte esențială a procesului de fotosinteza, ajuta la cresterea rapida a plantelor de acvariu. Am considerat ca este necesara separarea lui din pachetul de macro, sunt destule momente cand plantele necesita o fertilizare cu el separat.
1ml din solutie adauga la fiecare 40 litri apa acvariu 1ppm PO4 ; 0.41ppm K ; 0.32ppm P
Continut produs: 1.29% fosfor P ; 1.63 potasiu K

Magneziu reprezinta unul dintre cele mai importante macroelemente necesare plantelor de acvariu  îmbunătățește absorbția fosforului și a azotului, transportă substanțele necesare pentru toate părțile plantei, ajuta rădăcina plantei să absoarbă mai repede nutrienții vitali, ajuta la activarea multor enzime necesare cresterii. Simptomele carentei de magneziu pot fi identificate, la început, pe frunzele bătrâne, apoi pe cele tinere: apar cloroze între nervuri, ţesutul rămânând verde doar pe nervuri şi în jurul acestora. Am considerat ca este necesara separarea lui din pachetul de macro, sunt destule momente cand plantele necesita o fertilizare cu el separat. Previne aparitia algelor si contribuie la cresterea sanatoasa a plantelor.
1ml din solutie adauga la fiecare 40 litri apa acvariu 0.25ppm Mg
Continut produs:0.97% Mg

Azot sau nitrat reprezinta unul dintre cele mai importante macroelemente necesare plantelor de acvariu. Reface deficitul sau echilibreaza raportul nitrati/fosfati, aducand continutul de NO3 si PO4 la nivelurile dorite sau conform raportului Redfield Ratio N:P = 16:1, ideal pentru a nu face alge in acvariu. Este nutrientul esențial al tuturor plantelor. Ajută plantele de acvariu să producă enzime, proteine și aminoacizi. Lipsa de azot oprește creșterea plantelor și favorizează degradarea. Azotul este o parte din toate celulele vii,a clorofilei,a proteinelor,enzimelor,proceselor metabolice implicate în sinteza și transferul de energie,pigmentul verde al plantei responsabil pentru fotosinteză.Am considerat ca este necesara separarea lui din pachetul de macro, sunt destule momente cand plantele necesita o fertilizare cu el separat.
1ml din solutie adauga la fiecare 40 litri apa acvariu 1.53ppm No3 ; 0.35ppm N ; 0.97ppm K
Continut produs: 1.35% N ; 3.84% K

Potasiu sau Kalium reprezinta unul dintre cele mai importante macroelemente necesare plantelor de acvariu . element necesar pentru o crestere viguroasa si sanatoasa a plantelor si care trebuie tinut intotdeauna la un nivel potrivit. In acvariile masiv plantate cu o lumina puternica si co2, potasiul ajuta enorm sa nu avem o carenta , dar si la transportul nutrientilor si al microelementelor catre plante. Joacă un rol foarte important în optimizarea fotosintezei, in construirea de proteine, păstrând procesele și producția plantelor într-o stare constantă de activitate. Potasiul este absorbit de plante în cantități mai mari decât orice alt element mineral, cu excepția azotului.Am considerat ca este necesara separarea lui din pachetul de macro, sunt destule momente cand plantele necesita o fertilizare cu el separat. Previne aparitia algelor si contribuie la cresterea sanatoasa a plantelor.
1ml din solutie adauga la fiecare 40 litri apa acvariu 1.12ppm K
Continut produs: 4.2% K

Nota informativa : nu folositi lampi UV sau carbune activ in filtrare, deoarece substantele din solutie se vor deteriora. Acesti fertilizanti sunt special creati sa nu afecteze vietatiile din acvariu, inclusiv crevetii. Pentru un acvariu cu plante sanatoase si robuste se recomanda un schimb saptamanal de 35%-50% apa acvariu net.
Continut flacon – 500ml, 1000ml
Nu ingerati, produsele nu sunt comestibile! Produsele Plant Serum sunt fabricate in Romania.

 

 

 

 

 

Recenzii clienti

Calitate
33%
Pret
33%
Livrare
33%

Recenzat de 02 clienti

Sorteaza dupa

 • Avatar

  Catalin Ioan Petre

  Pachet macronutrienti acvariu Plant Serum: Fosfor, Magneziu, Nitrat si Potasiu
  Folosesc Plant Serum pentru ca am avut rezultate bune si in trecut cu el, iar daca plantele sunt multumite sunt si eu! Ape limpezi!

  27 martie 2022
 • Avatar

  Dragoș

  Super calitate . Recomand cu încredere . Livrare rapida!

  19 ianuarie 2021
 • Avatar

  Tibi Olar

  Pachet macronutrienti acvariu Plant Serum: Fosfor, Magneziu, Nitrat si Potasiu
  De când am început să folosesc, plantele meu cresc foarte frumos și au culori extraordinare!

  28 iulie 2020

Lasa o recenzie despre produs

0
  0
  Cosul tau
  Cosul este golInapoi la magazin
  Deschide chat
  Ai nevoie de ajutor?
  Buna! Cu ce te putem ajuta?