Acvatica

Transport gratuit la comenzi peste 200 lei

Fosfat Po4 Plant Serum

Recenzii
5/5

25,00 lei40,00 lei

Fabricat in Romania

Transport gratuit comenzi minim 200 lei

Fosfatul sau fosforul reprezinta unul dintre cele mai importante macroelemente necesare plantelor de acvariu. Reface deficitul sau echilibreaza raportul nitrati/fosfati, aducand continutul de NO3 si PO4 la nivelurile dorite sau conform raportului Redfield Ratio N:P = 16:1, ideal pentru a nu face alge in acvariu.

Cantitate

Lipsa de fosfor poate duce la scăderea capacității plantelor de a absorbi nutrienți, ceea ce duce la exces de nutrienți în apă și potențiale condiții de alge. La fel ca azotul, fosforul (P) este o parte esențială a procesului de fotosinteza, ajuta la cresterea rapida a plantelor de acvariu. Am considerat ca este necesara separarea lui din pachetul de macro, sunt destule momente cand plantele necesita o fertilizare cu el separat.
Nota informativa : nu folositi lampi UV sau carbune activ in filtrare, deoarece substantele din solutie se vor deteriora. Acesti fertilizanti sunt special creati sa nu afecteze vietatiile din acvariu, inclusiv crevetii. Pentru un acvariu cu plante sanatoase si robuste se recomanda un schimb saptamanal de 35%-50% apa acvariu net.
1ml din solutie adauga la fiecare 40 litri apa acvariu 1ppm PO4 ; 0.41ppm K ; 0.32ppm P
Continut produs: 1.29% fosfor P ; 1.63 potasiu K
Nu ingerati, produsul nu este comestibil ! Produsele Plant Serum sunt fabricate in Romania.
Continut flacon – 500ml, 1000ml

 

Recenzii clienti

Calitate
100%
Pret
100%
Livrare
100%

Recenzat de 01 clienti

Sorteaza dupa

 • Avatar

  florinburt

  Foarte bun. De ani de zile folosesc fertilizare Plant Serum. pe langa Micro, Macro si fier am mai suplimentat si cu PO4 si NO3.

  20 februarie 2023

Lasa o recenzie despre produs

0
  0
  Cosul tau
  Cosul este golInapoi la magazin
  Deschide chat
  Ai nevoie de ajutor?
  Buna! Cu ce te putem ajuta?