Acvatica

Transport gratuit la comenzi peste 200 lei

Fertilizare acvariu micro-macro Pro-fier Plant Serum

Recenzii
5/5

46,00 lei170,00 lei

Fabricat in Romania

Transport gratuit comenzi minim 200 lei

Micro-macro Pro-fier PLANT SERUM constituie o formula de fertilizare ce contine combinatii ideale de microelemente si macroelemente de buna calitate necesare dezvoltarii plantelor de acvariu, iar dozajul este zilnic cate 1 ml la fiecare 40 litri apa net din fiecare. Varianta fier DTPA oferita de noi este stabila, intensifica culoarea rosie a plantelor si previne carenta de fier .

Cantitate

Micro PLANT SERUM este un produs concentrat cu microelemente chelate de buna calitate,  ajuta plantele de acvariu in fotosinteza si contine Bor, Cupru, Fier, Mangan, Molibden, Zinc. Nu influenteaza calitatea apei si datorita chelatorilor de buna calitate este rezistent timp indelungat, astfel micronutrientii isi pastreaza forma accesibila plantelor pe toata durata perioadei de iluminare a acvariului. Fertilizantul micro are rezultate deosebite chiar si in acvarii masiv plantate cu plante pretentioase. Pentru o fertilizare corecta se recomanda fertilizarea zilnica, dar se poate aplica cu succes si fertilizarea saptamanala,asta insemnand ca se va pune de 7 ori cantitatea zilnica la o singura dozare. La fiecare folosire se agita flaconul pentru o dispersare a depunerilor, se recomanda a se doza inainte de aprinderea luminii.
1 ml din solutie adauga la fiecare 40 litri apa acvariu  0.082ppm Fe ; 0.018ppm Mn ; 0.012ppm Zn ; 0.011ppm B ; 0.002ppm Mo ; 0.002ppm Cu
Continut produs: 0.328% Fe ; 0.072% Mn ; 0.046% Zn ; 0.042% B ; 0.009% Cu ; 0.006% Mo

Macro Pro PLANT SERUM este o formula speciala ce contine Azot, Fosfor, Potasiu , Magneziu in proportii ideale care ajuta dezvoltarea  plantelor din acvarii de tip olandez masiv plantate si cu multe plante rosii sau pretentioase, iar aceasta crestere sanatoasa a plantelor inhiba dezvoltarea algelor. In acvariile unde va fi folosita aceasta formula speciala, trebuie o lumina puternica si co2 presurizat, a fost creata pentru acvariile cu nevoi ridicate de fertilizare. Concentratia mai mare a anumitor macroelemente, in conditiile prezentate, vor ajuta plantele de acvariu sa creasca mai rapid si mai robuste. Reprezinta “mancarea” plantelor acvatice, previne carentele , ajuta plantele sa dezvolte radacini si frunze viguroase cu un colorit intens. Pentru o fertilizare corecta se recomanda fertilizarea zilnica, dar se poate aplica cu succes si fertilizarea saptamanala,asta insemnand ca se va pune de 7 ori cantitatea zilnica la o singura dozare. La fiecare folosire se agita flaconul pentru o dispersare a depunerilor, se recomanda a se doza inainte de aprinderea luminii.
1ml din solutie adauga la fiecare 40 litri apa acvariu 1,53ppm No3 ; 0.35ppm Po4 ; 1.78ppm K ; 0.1ppm Mg
Continut produs: 1.35% N ; 0.45% P ; 6.94% K ; 0.39% Mg

Fier chelat DTPA PLANT SERUM reprezinta o sursa de fier concentrata si economica pentru plantele din acvariu. Varianta de chelare DTPA este stabila si ajuta pe toata durata fotosintezei. Previne carenta de fier, ajuta la un colorit intens si amplifica culoarea rosie a plantelor. Pentru o fertilizare corecta se recomanda fertilizarea zilnica, dar se poate aplica cu succes si fertilizarea saptamanala, asta insemnand ca se va pune de 7 ori cantitatea zilnica la o singura dozare. La fiecare folosire se agita flaconul pentru o dispersare a depunerilor, se recomanda a se doza inainte de aprinderea luminii.
1 ml din solutie adauga la fiecare 40 litri apa acvariu  0.11ppm Fe
Continut produs: 0.44% Fe

Nota informativa : nu folositi lampi UV sau carbune activ in filtrare, deoarece substantele din solutie se vor deteriora. Acesti fertilizanti sunt special creati sa nu afecteze vietatiile din acvariu, inclusiv crevetii. Pentru un acvariu cu plante sanatoase si robuste se recomanda un schimb saptamanal de 35%-50% apa acvariu net.
Pachet fertilizare, doze de cate 200ml fiecare, ajunge pentru fertilizarea a 8.000 litri apa acvariu.
Continut flacon – 100ml, 200ml, 500ml, 1000ml
Nu ingerati, produsele nu sunt comestibile! Produsele Plant Serum sunt fabricate in Romania.

Recenzii clienti

Calitate
50%
Pret
50%
Livrare
50%

Recenzat de 05 clienti

Sorteaza dupa

 • Avatar

  sz_kinga87

  Un pachet complet de fertilizare pentru plantele din acvariu! Recomand tuturor.

  16 martie 2023
 • Avatar

  ionut252000

  Un pachet complet de fertilizare pentru plantele din acvariu! Conține tot ce au nevoie plantele pentru a crește frumos!!!!

  25 februarie 2023
 • Avatar

  fsshheddnddne

  Un fertilizant foarte bun,recomand oameni de lncredere,cumpărați cu lncredere

  24 februarie 2023
 • Avatar

  boiibou805

  Folosesc acești fertilizanți minunați de câțiva ani și mă declar total mulțumit. Creșterea plantelor este spectaculoasă și nu am alge deloc. Recomand cu drag!

  19 februarie 2023
 • Avatar

  Andrei Chender

  Fertilizare acvariu micro-macro Pro-fier Plant Serum
  Fertilizez de 3 saptamani cu Plant Serum si plantele au inceput sa-mi multumeasca. Recomand Plant Serum!!

  11 februarie 2023
 • Avatar

  Eduard Ciocoiu

  Fertilizare acvariu micro-macro Pro-fier Plant Serum
  Unul dintre cei mai buni fertilizanti!

  21 noiembrie 2020
 • Avatar

  Mihai Marcu

  Fertilizare acvariu micro-macro Pro-fier Plant Serum
  …plante de calitate obținute cu un fertilizant de calitate…..

  24 aprilie 2020
 • Avatar

  Victor Georgescu

  Fertilizare acvariu micro-macro Pro-fier Plant Serum
  Recomandarea mea in orice sezon: fertilizanții Plant Serum !

  26 martie 2019

Lasa o recenzie despre produs

0
  0
  Cosul tau
  Cosul este golInapoi la magazin
  Deschide chat
  Ai nevoie de ajutor?
  Buna! Cu ce te putem ajuta?