Acvatica

Fertilizare acvariu completa micro-macro Pro-fier-carbo Plant Serum

Recenzii
5/5

66,00 lei240,00 lei

Fabricat in Romania

Transport gratuit comenzi minim 200 lei

Micro-macro Pro-fier-carbo PLANT SERUM constituie o formula completa de fertilizare, contine combinatii ideale de microelemente, macroelemente si carbon lichid de buna calitate necesare dezvoltarii plantelor de acvariu, iar dozajul este zilnic cate 1 ml la fiecare 40 litri apa net din fiecare. Varianta fier DTPA oferita de noi este stabila, intensifica culoarea rosie a plantelor si previne carenta de fier .

 

 

Cantitate

  Micro PLANT SERUM este un produs concentrat cu microelemente chelate de buna calitate,  ajuta plantele de acvariu in fotosinteza si contine Bor, Cupru, Fier, Mangan, Molibden, Zinc. Nu influenteaza calitatea apei si datorita chelatorilor de buna calitate este rezistent timp indelungat, astfel micronutrientii isi pastreaza forma accesibila plantelor pe toata durata perioadei de iluminare a acvariului. Fertilizantul micro are rezultate deosebite chiar si in acvarii masiv plantate cu plante pretentioase. Pentru o fertilizare corecta se recomanda fertilizarea zilnica, dar se poate aplica cu succes si fertilizarea saptamanala,asta insemnand ca se va pune de 7 ori cantitatea zilnica la o singura dozare. La fiecare folosire se agita flaconul pentru o dispersare a depunerilor, se recomanda a se doza inainte de aprinderea luminii.
  1 ml din solutie adauga la fiecare 40 litri apa acvariu  0.082ppm Fe ; 0.018ppm Mn ; 0.012ppm Zn ; 0.011ppm B ; 0.002ppm Mo ; 0.002ppm Cu
  Continut produs: 0.328% Fe ; 0.072% Mn ; 0.046% Zn ; 0.042% B ; 0.009% Cu ; 0.006% Mo

  Macro Pro PLANT SERUM este o formula speciala ce contine Azot, Fosfor, Potasiu , Magneziu in proportii ideale care ajuta dezvoltarea  plantelor din acvarii de tip olandez masiv plantate si cu multe plante rosii sau pretentioase, iar aceasta crestere sanatoasa a plantelor inhiba dezvoltarea algelor. In acvariile unde va fi folosita aceasta formula speciala, trebuie o lumina puternica si co2 presurizat, a fost creata pentru acvariile cu nevoi ridicate de fertilizare. Concentratia mai mare a anumitor macroelemente, in conditiile prezentate, vor ajuta plantele de acvariu sa creasca mai rapid si mai robuste. Reprezinta “mancarea” plantelor acvatice, previne carentele , ajuta plantele sa dezvolte radacini si frunze viguroase cu un colorit intens. Pentru o fertilizare corecta se recomanda fertilizarea zilnica, dar se poate aplica cu succes si fertilizarea saptamanala,asta insemnand ca se va pune de 7 ori cantitatea zilnica la o singura dozare. La fiecare folosire se agita flaconul pentru o dispersare a depunerilor, se recomanda a se doza inainte de aprinderea luminii.
  1ml din solutie adauga la fiecare 40 litri apa acvariu 1,53ppm No3 ; 0.35ppm Po4 ; 1.78ppm K ; 0.1ppm Mg
  Continut produs: 1.35% N ; 0.45% P ; 6.94% K ; 0.39% Mg

  Fier chelat DTPA PLANT SERUM reprezinta o sursa de fier concentrata si economica pentru plantele din acvariu. Varianta de chelare DTPA este stabila si ajuta pe toata durata fotosintezei. Previne carenta de fier, ajuta la un colorit intens si amplifica culoarea rosie a plantelor. Pentru o fertilizare corecta se recomanda fertilizarea zilnica, dar se poate aplica cu succes si fertilizarea saptamanala, asta insemnand ca se va pune de 7 ori cantitatea zilnica la o singura dozare. La fiecare folosire se agita flaconul pentru o dispersare a depunerilor, se recomanda a se doza inainte de aprinderea luminii.
  1 ml din solutie adauga la fiecare 40 litri apa acvariu  0.11ppm Fe
  Continut produs: 0.44% Fe

  Carbo Strong PLANT SERUM este un fertilizant lichid cu carbon organic pentru plantele de acvariu , o sursă de carbon foarte puternică şi eficientă ce ajuta plantele sa creasca sanatoase. Carbonul este esential in procesul de fotosinteza. este un element necesar pentru constructia structurii de baza a plantelor, se stie ca peste 40% din masa plantei este data de carbon. Asigura tuturor plantelor de acvariu carbonul necesar, este absorbit bine si reprezinta o alternativa la sistemul co2 presurizat. Este un bun algicid, rata de inmultire a algelor scade drastic in timpul folosirii acestui produs.
  Carbo Strong poate fi folosit in acvarii cu sau fara adaos suplimentar de CO2, dar impreuna cu micro Plant Serum si macro Plant Serum. Dozaj in functie masa vegetala a acvariului:
  1 ml la 80 litri zilnic, pentru un acvariu putin plantat
  1 ml la 40 litri zilnic, pentru un acvariu mediu plantat
  1 ml la 20 litri zilnic, pentru un acvariu masiv plantat
  Carbo Strong se poate doza doar zilnic, preferabil atunci cand porneste lumina la acvariu.

  Nota informativa : nu folositi lampi UV sau carbune activ in filtrare, deoarece substantele din solutie se vor deteriora. Acesti fertilizanti sunt special creati sa nu afecteze vietatiile din acvariu, inclusiv crevetii. Pentru un acvariu cu plante sanatoase si robuste se recomanda un schimb saptamanal de 35%-50% apa acvariu net.
  Pachet fertilizare complete, dozele de cate 1000ml fiecare ajung pentru fertilizarea a 40.000 litri apa acvariu.
  Continut flacoane – 100ml, 200ml, 500ml, 1000ml
  Nu ingerati, produsele nu sunt comestibile! Produsele Plant Serum sunt fabricate in Romania.

   

  Recenzii clienti

  Calitate
  78%
  Pret
  76%
  Livrare
  78%

  Recenzat de 22 clienti

  Sorteaza dupa

  • Avatar

   iuliugoncan

   Pachet fertilizanți

   In luna februsrie a.c. am amenajat un acvariu complet cu capacitatea de 200, plantat în tematica de recif marin cu substrat Tropica
   nisip JBL Sansibar White și plante stem verzi si roșii.
   După trei luni de fertilizare zilnică cu pachetul complet PlantSerum, suplimentată cu difuzare de Co2, plantele sunt extrem de sanătoase, au culori vii și o creștere extrem de rapidă, deși ni dunt fin categoria „easy”.

   6 iunie 2023
  • Avatar

   rosu.daniel28

   Am primit cadou un set de fertizilanti, micro macro si carbon lichid. Le folosesc de cca 2 saptamani si rezultatele sunt mult peste asteptari . Recomand cu incredere !

   2 martie 2023
  • Avatar

   Spatacean Cosmin

   Recomand foarte buna

   1 martie 2023
   Verified Review
  • Avatar

   nicolae.ludosan

   Folosesc aceasta gama de fertilizanți de o săptămână și ușor încep sa se vadă rezultatele (mult mai bune fata de alți fertilizanti).
   Recomand cu toată încrederea plus ca am primit și câteva plante foarte frumoase cadou

   28 februarie 2023
  • Avatar

   paul.mihailescu89

   Folosesc de o luna fertilizantele Plant Serum si fata de produsele folosite anterior se vede o schimbare foarte mare. plantele au culorii vii si par mult mai sanatoase. Recomand.

   27 februarie 2023
  • Avatar

   cmargaritoiu

   Recomand cu încredere produsele PLANT SERUM.
   Aduc un plus mare Plantelor dumneavoastră din acvariu
   „Hraneste-ți” plantele cu Plant Serum și ele vor prinde „culoare”

   27 februarie 2023
  • Avatar

   titianucatalin

   Recomand cu încredere produsele

   25 februarie 2023
  • Avatar

   veliguraac

   Corectură la recenzia de mai sus, “Utilizați Plant serum și NU veți regreta!”

   24 februarie 2023
  • Avatar

   papuccristian3

   Am făcut cea mai buna alegere,când am luat fertilizantul complet plant serum

   24 februarie 2023
  • Avatar

   veliguraac

   Lui Mihai Gabriel Istratie trebuie să-i mulțumesc pentru faptul că,a postat pe acest blog,informații utile mie,două filtre externe,substrat inert,fertilizare în coloana de apă. Cât despre Plant Serum,trebuie să afirm că l-am încercat din curiozitate,iar acum sunt dependent de el.
   Utilizați Plant serum și veți regreta!
   Mulțumesc Mihai Gabriel Istratie!

   24 februarie 2023

  Lasa o recenzie despre produs

  0
   0
   Cosul tau
   Cosul este golInapoi la magazin
   Deschide chat
   Ai nevoie de ajutor?
   Buna! Cu ce te putem ajuta?