Acvatica

Transport gratuit la comenzi peste 200 lei

Fertilizant acvariu macro pro Plant Serum

Recenzii
5/5

20,00 lei70,00 lei

Fabricat in Romania

Transport gratuit comenzi minim 200 lei

Macro Pro PLANT SERUM este o formula speciala ce contine Azot, Fosfor, Potasiu , Magneziu in proportii ideale care ajuta dezvoltarea  plantelor din acvarii de tip olandez masiv plantate si cu multe plante rosii sau pretentioase, iar aceasta crestere sanatoasa a plantelor inhiba dezvoltarea algelor. In acvariile unde va fi folosita aceasta formula speciala, trebuie o lumina puternica si co2 presurizat, a fost creata pentru acvariile cu nevoi ridicate de fertilizare.

Cantitate

Concentratia mai mare a anumitor macroelemente, in conditiile prezentate, vor ajuta plantele de acvariu sa creasca mai rapid si mai robuste. Reprezinta “mancarea” plantelor acvatice, previne carentele , ajuta plantele sa dezvolte radacini si frunze viguroase cu un colorit intens. Pentru o fertilizare corecta se recomanda fertilizarea zilnica, dar se poate aplica cu succes si fertilizarea saptamanala,asta insemnand ca se va pune de 7 ori cantitatea zilnica la o singura dozare. La fiecare folosire se agita flaconul pentru o dispersare a depunerilor, se recomanda a se doza inainte de aprinderea luminii. Dozajul este zilnic cate 1 ml la fiecare 40 litri apa net.
Macro Pro PLANT SERUM se foloseste impreuna cu micro PLANT SERUM, suplimentat cu fier chelat DTPA si constituie o formula completa de fertilizare pentru plantele de acvariu, sunt o combinatie de macroelemente si microelemente cu rezultate deosebite in cresterea si dezvoltarea plantelor, nefiind necesare alte astfel de produse.
Nota informativa : nu folositi lampi UV sau carbune activ in filtrare, deoarece substantele din solutie se vor deteriora. Acesti fertilizanti sunt special creati sa nu afecteze vietatiile din acvariu, inclusiv crevetii. Pentru un acvariu cu plante sanatoase si robuste se recomanda un schimb saptamanal de 35%-50% apa acvariu net.
Un flacon de 1000ml ajunge pentru fertilizarea a 40.000 litri apa acvariu.
1ml din solutie adauga la fiecare 40 litri apa acvariu 1,53ppm No3 ; 0.35ppm Po4 ; 1.78ppm K ; 0.1ppm Mg
Continut produs: 1.35% N ; 0.45% P ; 6.94% K ; 0.39% Mg
Continut flacon – 100ml, 200ml, 500ml, 1000ml
Nu ingerati, produsul nu este comestibil! Produsele Plant Serum sunt fabricate in Romania.

 

Recenzii clienti

Calitate
50%
Pret
50%
Livrare
50%

Recenzat de 02 clienti

Sorteaza dupa

 • Avatar

  elenacameliaivienta

  Este cel mai bun macro din piata.

  Pentru acvariul meu olandez este perfect.

  9 august 2023
 • Avatar

  Mickos Mike

  Fertilizant acvariu macro pro Plant Serum
  Prima mea colaborare cu Mihai a fost pentru plante…plante super frumoase….,, photoshop,, in fata ochilor…. Apoi am văzut ca la mine in acvariu s-au adaptat…. Cresc dar nu la fel de viguroase si culori proeminente.. Asa ca a doua oara am luat si un pachet de fertilizare completa… Suportul pe mess oferit de Mihai Gabriel Istratie a fost maxim si am înțeles ca cel mai important e dozarea sa o fac zilnica daca pot conform dozajului… La o săptămână pot sa zic ca am văzut diferenta Extraordinara inclusiv asupra plantelor din alta sursa… Co2 menționez cu nu folosesc…. Fertilizant am mai folosit din comert.. Alte surse… Dar plant serum… Nota 10

  30 septembrie 2021

Lasa o recenzie despre produs

0
  0
  Cosul tau
  Cosul este golInapoi la magazin
  Deschide chat
  Ai nevoie de ajutor?
  Buna! Cu ce te putem ajuta?