Acvatica

Reduceri!

Fertilizant acvariu macro Plant Serum – Promotie

Recenzii
5/5

96,00 lei440,00 lei

Fabricat in Romania

Transport gratuit comenzi minim 200 lei

Macro PLANT SERUM este un produs concentrat ce contine Azot, Fosfor, Potasiu , Magneziu in proportii ideale pentru o buna dezvoltare a plantelor de acvariu, iar aceasta crestere sanatoasa a plantelor inhiba dezvoltarea algelor. Reprezinta “mancarea” plantelor acvatice, previne carentele , ajuta plantele sa dezvolte radacini si frunze viguroase cu un colorit intens.

Cantitate

  Pentru o fertilizare corecta se recomanda fertilizarea zilnica, dar se poate aplica cu succes si fertilizarea saptamanala, asta insemnand ca se va pune de 7 ori cantitatea zilnica la o singura dozare. La fiecare folosire se agita flaconul pentru o dispersare a depunerilor, se recomanda a se doza inainte de aprinderea luminii. Dozajul este zilnic cate 1 ml la fiecare 40 litri apa net.
  Macro PLANT SERUM se foloseste impreuna cu micro PLANT SERUM, suplimentat cu fier chelat DTPA si constituie o formula completa de fertilizare pentru plantele de acvariu, sunt o combinatie de macroelemente si microelemente cu rezultate deosebite in cresterea si dezvoltarea plantelor, nefiind necesare alte astfel de produse.
  Nota informativa : nu folositi lampi UV sau carbune activ in filtrare, deoarece substantele din solutie se vor deteriora. Acesti fertilizanti sunt special creati sa nu afecteze vietatiile din acvariu, inclusiv crevetii. Pentru un acvariu cu plante sanatoase si robuste se recomanda un schimb saptamanal de 35%-50% apa acvariu net.
  Un flacon de 1000ml ajunge pentru fertilizarea a 40.000 litri apa acvariu.
  1ml din  solutie adauga la fiecare 40 litri apa acvariu 1ppm No3 ; 0.1ppm Po4 ; 1.33ppm K ; 0.1ppm Mg
  Continut produs: 0,87% N ; 0.13% P ; 5.14% K ; 0.39% Mg
  Continut flacon – 100ml, 200ml, 500ml, 1000ml
  Nu ingerati, produsul nu este comestibil! Produsele Plant Serum sunt fabricate in Romania.

   

  Recenzii clienti

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Fertilizant acvariu macro Plant Serum – Promotie”

  0
   0
   Cosul tau
   Cosul este golInapoi la magazin
   Deschide chat
   Ai nevoie de ajutor?
   Buna! Cu ce te putem ajuta?