Acvatica

Transport gratuit la comenzi peste 200 lei

Azotat No3 Plant Serum

Recenzii
5/5

25,00 lei40,00 lei

Fabricat in Romania

Transport gratuit comenzi minim 200 lei

Azot sau nitrat reprezinta unul dintre cele mai importante macroelemente necesare plantelor de acvariu. Reface deficitul sau echilibreaza raportul nitrati/fosfati, aducand continutul de NO3 si PO4 la nivelurile dorite sau conform raportului Redfield Ratio N:P = 16:1, ideal pentru a nu face alge in acvariu.

Cantitate

Este nutrientul esențial al tuturor plantelor. Ajută plantele de acvariu să producă enzime, proteine și aminoacizi. Lipsa de azot oprește creșterea plantelor și favorizează degradarea. Azotul este o parte din toate celulele vii,a clorofilei,a proteinelor,enzimelor,proceselor metabolice implicate în sinteza și transferul de energie,pigmentul verde al plantei responsabil pentru fotosinteză.Am considerat ca este necesara separarea lui din pachetul de macro, sunt destule momente cand plantele necesita o fertilizare cu el separat.
Nota informativa : nu folositi lampi UV sau carbune activ in filtrare, deoarece substantele din solutie se vor deteriora. Acesti fertilizanti sunt special creati sa nu afecteze vietatiile din acvariu, inclusiv crevetii. Pentru un acvariu cu plante sanatoase si robuste se recomanda un schimb saptamanal de 35%-50% apa acvariu net.
1ml din solutie adauga la fiecare 40 litri apa acvariu 1.53ppm No3 ; 0.35ppm N ; 0.97ppm K
Continut produs: 1.35% N ; 3.84% K
Nu ingerati, produsul nu este comestibil ! Produsele Plant Serum sunt fabricate in Romania.
Continut flacon – 500ml, 1000ml

 

 

Recenzii clienti

There are no reviews yet.

Be the first to review “Azotat No3 Plant Serum”

0
  0
  Cosul tau
  Cosul este golInapoi la magazin
  Deschide chat
  Ai nevoie de ajutor?
  Buna! Cu ce te putem ajuta?