• Plant Serum. Cand acvaristica devine pasiune!
    • English
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Cart

  • Plant Serum. Cand acvaristica devine pasiune!
    • English

Cart

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Nitrat No3 PLANT SERUM praf 100g

Nitrat No3 PLANT SERUM praf 100g

20 lei

Azot sau nitrat reprezinta unul dintre cele mai importante macroelemente necesare plantelor de acvariu. Reface deficitul sau echilibreaza raportul nitrati/fosfati, aducand continutul de NO3 si PO4 la nivelurile dorite sau conform raportului Redfield Ratio N:P = 16:1, ideal pentru a nu face alge in acvariu. Este nutrientul esențial al tuturor plantelor.

60 în stoc

like/share

Descriere

Ajută plantele de acvariu să producă enzime, proteine ​​și aminoacizi. Lipsa de azot oprește creșterea plantelor și favorizează degradarea. Azotul este o parte din toate celulele vii,a clorofilei,a proteinelor,enzimelor,proceselor metabolice implicate în sinteza și transferul de energie,pigmentul verde al plantei responsabil pentru fotosinteză.
Am considerat ca este necesara separarea lui din pachetul de macro, sunt destule momente cand plantele necesita o fertilizare cu el separat. Previne aparitia algelor si contribuie la cresterea sanatoasa a plantelor. Previne aparitia algelor si contribuie la cresterea sanatoasa a plantelor.
Nota informativa : nu folositi lampi UV sau carbune activ in filtrare, deoarece substantele din solutie se vor deteriora. Acesti fertilizanti sunt special creati sa nu afecteze vietatiile din acvariu, inclusiv crevetii. Pentru un acvariu cu plante sanatoase si robuste se recomanda un schimb saptamanal de 35%-50% apa acvariu net.
A se dizolva in 1000ml apa plata sau apa de retea. Dupa dizolvarea 100g NO3 in flaconul de 1000ml, dozam 1ml la fiecare 40 litri apa net si in acvariu se adauga:
-1.53ppm NO3
-0.35ppm N
– 0.97ppm K
Continut produs: 13.5% N ; 38.4% K
Continut punga: 100g
Nu ingerati, produsul nu este comestibil! Produsele Plant Serum sunt fabricate in Romania.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Nitrat No3 PLANT SERUM praf 100g”