• Plant Serum. Cand acvaristica devine pasiune!
    • English
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Cart

  • Plant Serum. Cand acvaristica devine pasiune!
    • English

Cart

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Fier chelat DTPA PLANT SERUM praf

Fier chelat DTPA PLANT SERUM praf

35 lei

Fier chelat DTPA PLANT SERUM praf reprezinta cea mai concentrata si economica sursa de fier pentru plantele din acvariu. Varianta de chelare DTPA este cea mai stabila si ajuta pe toata durata fotosintezei.

100 în stoc

like/share

Descriere

Previne carenta de fier, ajuta la un colorit intens si amplifica culoarea rosie a plantelor. Pentru o fertilizare corecta se recomanda fertilizarea zilnica, dar se poate aplica cu succes si fertilizarea saptamanala, asta insemnand ca se va pune de 7 ori cantitatea zilnica la o singura dozare. La fiecare folosire se agita flaconul pentru o dispersare a depunerilor, se recomanda a se doza inainte de aprinderea luminii. Doza de fier chelat PLANT SERUM  se dizolva intr-un litru de apa calduta, apa de retea sau apa plata, iar din aceea solutie se dozeaza zilnic cate 1 ml la fiecare 40 litri apa acvariu net.
Fier chelat DTPA PLANT SERUM praf folosit impreuna cu micro PLANT SERUM si macro PLANT SERUM  constituie o formula completa de fertilizare pentru plantele de acvariu, sunt o combinatie de microelemente si macroelemente cu rezultate deosebite in cresterea si dezvoltarea plantelor, nefiind necesare alte astfel de produse.
Nota informativa : nu folositi lampi UV sau carbune activ in filtrare, deoarece substantele din solutie se vor deteriora. Acesti fertilizanti sunt special creati sa nu afecteze vietatiile din acvariu, inclusiv crevetii. Pentru un acvariu cu plante sanatoase si robuste se recomanda un schimb saptamanal de 35%-50% apa acvariu net.
O doza ajunge pentru fertilizarea a 40.000 litri apa acvariu.
1 ml din solutia dizolvata adauga la fiecare 40 litri apa acvariu 0.11ppm Fe
 Continut produs: 11% Fe
Continut punga – 40g
Nu ingerati, produsul nu este comestibil! Produsele Plant Serum sunt fabricate in Romania.

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fier chelat DTPA PLANT SERUM praf”